Godnatt sång


Tänkte bara säga godnatt till er läsare, men jag tror nog att Erik gör det bättre själv.
På klippet sjunger en jättefin godnatt sång för Tove på hennes hotellrum.. för att hon hellre ville sova än att repa.
Haha så himla knäppt och gulligt :)

Erik:
"Jag tror hon sover nu.. vi går, ScHH"

Kommer ni somna sött nu?

Örebro - ÖBAB KIA

Goddagens!
Imorgon eftermiddag ska Erik (och Calle) vara i Örebro för att ha sin allra sista signering, iallafall den sista för "idol-resan" sen får vi ju hoppas på att det blir fler signeringar när Erik's nya skiva har släppts! Det kanske finns tid för det någon gång innan eller efter Eriks turne som börjar i vår/sommar.

Men om vi återgår till morgondagen på Örebro, jag sitter just nu och letar efter bra buss/tågbiljetter, pris och tider speciellt. Men jag antar att det blir en bussresa för det är billigast och nästan smidigast just nu. Jag har ingen större lust att åka tåg utan sittplats och sedan till råga på allt, byta tåg 1 eller flera gånger under resan. NEJ TACK.Är det någon av er läsare som ska vara på ÖBAB KIA kl 15.00 imorgon för att hälsa på Erik en sista gång på ett bra tag? :)


Kiss + Erik?

Jag har hört rykten om att Erik ska uppträda tillsammans med Kiss när dom kommer hit i sommar. Men är det sant? Om det är det så kommer ju det bli den ultimata konserten någonsin, två asgrymma person/grupp på samma scen.. Inget slår det, helt underbart att bara tänka tanken. Att stå där i publiken och se och höra favoriterna och tiden står still. Det är bara det ögonblicket som räknas. OMG härligt härligt.

Jag tror dock inte att det är sant, det ända som jag vet är sant, är att Erik ska få gå på deras konsert och träffa dom backstage. Kan tänka mig hur lycklig han är för det, Kiss är ju en av Erik's stora idoler!

Skiss

Håller på med en liten skiss av Erik, som ni kanske ser. Men tyvärr är jag inte så jätteduktig på det..Så det får bli som det blir. Men det går väl bättre och bättre för varje gång man försöker! Bilden som jag försöker skissa av finns i min header, det är den i mitten!
Ser ni någon likhet? :)

Vad tycker ni läsare om den hittills? (a)

Higher live


När Erik och Calle var på sin tredje sista spelning och signering i Uppsala förra veckan (23/1) så tänkte dom göra något lite speciellt. Dom uppträdde tillsammans med vinnarlåten 'Higher' och spelade aukustiskt!
Jag själv var där den lördagen och Erik var underbart duktig. Trots att jag inte såg nåt alls så var det kul att "se" och höra honom live.

På söndag ska Erik till Örebro och spela/signera och det kommer vara samma uppträdande som i Uppsala.
Jag ska förhoppningsvis dit och träffa honom igen! Passa på ni också om ni bor i närheten!
Han kommer att vara där den 31/1 kl 15.00ÖBAB Kia! 


Startar nu

Välkommen du har kommit till en Erik Grönwall fan blogg!
Hoppas att ni gillar den (och honom) lika mycket som jag gör :)

Det är säkert många som har skapat såna här fan-bloggar om Erik, men jag ska försöka att inte tänka så mycket på det. Här kommer det bara skrivas mina tankar och åsikter om allt han gör. Nyheter och andra uppdateringar också såklart. För det är ju roligt att läsa om hans vardag också inte bara om vad jag tycker och tänker.

Vad säger ni? Tror ni att detta kan bli en lyckad blogg? Haha puss på er hoppas att ni fortsätter läsa! <3


RSS 2.0